Sensi therapie

“Laat jouw hoofd en hart weer verbinden”

Herstel de disbalans in jouw lichaam met Sensi therapie

Sensi therapie activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zodat klachten verminderen of verdwijnen.

Sensi brengt jou weer in balans op alle vlakken: mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel. Door energieblokkades op te lossen worden verbindingen hersteld en kan jouw energie weer vrij stromen. Waardoor jij weer meer balans en rust ervaart, lekkerder in je vel zit en meer energie hebt. 

Met behulp van een biosensor meet ik via jouw energieveld uit welke behandelmethodes op dat moment nodig zijn voor jou. Iedere Sensi behandeling is dus uniek en daarmee anders. Zo krijg je maatwerk gericht op jouw klachten. De uitgemeten behandelmethodes voer ik vervolgens direct in dezelfde sessie uit.

Voor wie is Sensi Therapie?

Sensi therapie is voor iedereen. Van jong tot oud. Het maakt ook niet uit of je erin gelooft of er wat sceptisch tegenover staat. Ik ben zelf ook meer van: eerst zien en ervaren, dan pas geloven.

Zit je niet lekker in je vel?

Ben je niet in balans?

Ben je hooggevoelig?

Heb je last van stress en burn-out klachten?

Heb je weinig energie?

Heb je last van fysieke klachten? Bijvoorbeeld: buikpijn, hoofdpijn, migraine, pijn in nek- en schoudergebied, allergieën, eczeem, etc.

Wil je werken aan emotionele blokkades / thema’s? Denk aan (oude) pijn en verdriet, gemis, boosheid, angsten.

Herken je je in 1 of meerdere punten? Dan zou een Sensi behandeling voor jou uitkomst kunnen bieden!

Staan jouw klachten er niet bij? Neem dan gerust contact met me op om te bespreken of 1 of meerdere van mijn behandelmethodes geschikt voor jou zijn.

Marloes Borsje - Bonbini Coaching

“Wat bijzonder hoe het allemaal op zijn plek valt. Hoewel ik niet heel erg geloof in het ‘bovennatuurlijke’ kan ik niet anders zeggen dan dat het te toevallig is om er niet in te geloven. Ik vond het een prettige sessie en zal je zeker bij anderen aanbevelen.”

 

 

Angela

“Marloes straalt rust en begrip uit. Dat maakt het makkelijk om bij haar te landen in de ruimte. Ik vond het een erg indrukwekkende ervaring. Vooral sommige drukpunten op de meridianen voelden diep. Wat overblijft is hoe bijzonder het is dat mijn lichaam feilloos aangeeft waar de psychosomatische pijn zit. Dat te weten is toch wat anders dan het te ervaren.

Hans

“Door een Sensi behandeling bij Marloes ben ik me na jaren weer bewust geworden van mijn eigen lijf, dat ik alleen nog maar zag als een grote brok pijn. Met name door het aanraken bij de Holistic Pulsing ben ik zelf weer mijn lichaam gaan voelen. Dit was wel even een openbaring.  Het voelt weer als een begin en geeft me weer nieuwe energie dank je wel hiervoor.”

Ilse

Sensi Therapie - Hoe het werkt

Hoe werkt Sensi therapie?

Sensi therapie is een holistische therapie. Dat betekent dat het uitgaat van jou als mens als geheel. Sensi brengt jou weer in balans op alle vlakken: mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel. Wanneer een onbalans ontstaat op 1 of meerdere van deze vlakken, kan een blokkade worden gevormd in een energiebaan, waardoor allerlei (vage) klachten kunnen ontstaan.

Zo’n energieblokkade kan veroorzaakt zijn door allerlei dingen. Ze kunnen recent zijn gevormd, maar kunnen ook van lang geleden zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • negatieve gebeurtenissen
  • opgekropte emoties
  • trauma’s
  • angsten
  • negatieve gedachtes
  • te veel in je hoofd zitten
  • stress
  • te veel prikkels opnemen
  • gevoelens van anderen overnemen

Via een Sensi behandeling worden energieblokkades opgelost en worden verbindingen hersteld, waardoor jouw energie weer vrij stromen. Er ontstaat weer balans op alle vlakken, waardoor jouw klachten verminderen of verdwijnen.

Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt

(Carl Jung)

De Sensi behandeling – behandeltafel

Een Sensi behandeling vindt voor 95% plaats op de behandeltafel. Je kunt je kleding gewoon aanhouden. Schoenen niet. Het maakt voor mij niet uit, maar voor je eigen gemak en gevoel raad ik aan om makkelijke, niet knellende kleding aan te trekken. Rokjes en jurkjes zijn niet bij elke behandelmethode even praktisch.

Coachingruimte Bon Bini Coaching

Behandelvormen

Bij Sensi therapie worden naast Sensi behandelvormen (door Sensi zelf ontwikkeld) ook effectieve methodes uit andere alternatieve therapieën toegepast. Voor Sensi therapie geldt vooral dat je het zelf moet ervaren. Er is eigenlijk met geen pen te beschrijven hoe het is… Toch heb ik een poging gewaagd 🙂

Hieronder kun je meer lezen over welke behandelvormen er tijdens een behandeling toegepast kunnen worden.

Sensi Stress release (SSR)

Doel van SSR is het oplossen van problemen op het gebied van trauma, herinnering, vorige levens, energetische ballast en verstoringen in de aura als gevolg van gedachtepatronen en negatieve overtuigingen. Bij SSR wordt gewerkt met de energie van het universum.

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing heeft een diep ontspannende en helende werking. Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt gewiegd (‘gepulst’) in een op de muziek afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust en gaat zich ontspannen. Er is verschil te zien welke delen van het lichaam gemakkelijk dan wel moeilijk meegaan in het ritme. Dit zegt iets over welke thema’s zich hebben vastgezet in je lichaam. De continuïteit van de pulsen geeft je de mogelijkheid je aan deze stromende golfbewegingen over te geven, zich er als het ware ‘in te laten zakken’. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten.

De voortdurende beweging raakt al je spieren, gewrichten en cellen, van buiten en binnen, van top tot teen. Steeds meer lichaamsdelen gaan mee in het ritme, waardoor thema’s op een zachte en vriendelijke manier worden losgelaten en je energie weer beter kan doorstromen.

Drukpuntmassage

Drukpuntmassage wordt ook wel acupressuur genoemd. Niet te verwarren met acupunctuur. Acupressuur is een drukpunttechniek die gebruikt maakt van meridianen en meridiaanpunten. Dezelfde punten worden ook gebruikt in de acupunctuur, maar dan wordt gewerkt met naalden. Het drukken op specifieke meridiaanpunten maakt dieperliggende emotionele ladingen los om het helingsproces snel op gang te helpen. Door samen te kijken naar de thema’s achter de meridiaanpunten die pijnlijk zijn bij aandrukken, kunnen blokkades worden opgeruimd. Je hoeft niet dieper in te gaan op de thema’s, maar alleen aan te geven of je ze herkent. Dat is voldoende om de verbinding te leggen en de blokkade op te heffen. Deze techniek kan confronterend zijn vanwege de directe aanpak van thema’s die benoemd worden.

Energie herstellen

Er zijn vier energiepunten rondom de navel: elektrische energie (emotioneel/mentaal), eigen energie (leven), magnetische energie (aarden) en levensenergie (levenswil). Elk punt dient een bepaalde waarde te hebben. Een te hoge of te lage waarde zorgt voor een disbalans. Je kunt je dan bijvoorbeeld heel moe voelen of juist hyper. Of je ervaart heel veel emotie of juist bijna geen emoties meer. Na het uitmeten van deze vier waardes wordt de energie waar nodig verhoogd dan wel verlaagd. Als de energie is hersteld ben je weer meer in balans.

Verzamelpunt correctie

Het middelpunt van je energiesysteem bevindt zich idealiter op het borstbeen. Door allerlei gebeurtenissen kan het verzamelpunt verschuiven, waardoor je uit balans raakt. Je hebt dan te veel of te weinig lichamelijke energie. Of je hebt een te lage of te hoge mentale energie. Je kunt het verzamelpunt vergelijken met de as van een wiel. Om het goed te laten draaien moet de as in het absolute midden zitten. Bij de verzamelpunt correctie wordt het verzamelpunt weer op de juiste plek gezet en daarmee de balans hersteld.

Sensi belly

Het emotionele geheugen ligt opgeslagen in je darmen. De buikregio zit vaak energetisch op slot. Door de Sensi Belly behandeling wordt opgehoopte en vastgezette spanning afgevoerd.

Gates

Soms bevindt de aura zich niet meer op de juiste plek van het lichaam. Het zweeft er als het ware net iets naast, boven of onder. Met de gates behandeling wordt de aura weer op z’n plek gezet. Verbinding tussen lichaam en geest wordt hersteld.

Harmonieprotocol

Een belangrijk principe van de Traditionele Chinese Geneeskunde is de leer van de vijf elementen: aarde, water, vuur, hout en metaal. Het uitgangspunt is dat alles in beweging is en elkaar beïnvloedt. Het harmonieprotocol is erop gericht om alle vijf de elementen in jou weer in verbinding en in balans te brengen. Hiertoe worden steeds twee verschillende meridiaanpunten gedurende een bepaalde tijd vastgehouden.

EFT

Het doel van EFT, emotional freedom techniques of tapping, is het neutraliseren van emotionele lading van herinneringen en lichamelijke pijnen. De negatieve emoties en lichamelijke pijn worden losgelaten. Deze techniek wordt toegepast om o.a. trauma’s, fobieën, lichamelijk of psychosomatische klachten (hoofdpijn, migraine, rugpijn) en verslavingen te behandelen. Door het kloppen (’tappen’) met je vingers op specifieke meridiaanpunten terwijl je focust op jouw probleem, wordt een signaal naar je hersenen gestuurd, waardoor je brein weet dat het veilig is om te ontspannen. Hierdoor ontspan je en krijg je weer het gevoel van controle terug. Door dit tappen te combineren met het uitspreken van een positieve affirmatie lukt het om emotionele lading van herinneringen en lichamelijke pijnen te neutraliseren. Hierdoor wordt de ontspanning en zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt je energiesysteem weer in balans.

Diëten

Soms wordt een tijdelijk dieet uitgemeten om via je voedingspatroon weer balans te kunnen creëren.

Allergie en intolerantie meting

Met de biosensor meet ik uit welke voedingsstoffen je tijdelijk niet mag eten. Door deze tijdelijke ‘gifstoffen’ te vermijden gedurende de uitgemeten periode herstelt je lichaam zich weer en kan het daarna deze voedingsmiddelen weer tot zich nemen.

Remedies

Bij iedere Sensi behandeling wordt ook uitgemeten of er na de behandeling nog aanvullende middelen wenselijk zijn. Remedies zijn flesjes met vloeistof waar een energetische energie aan is toegevoegd. Een remedie ondersteunt de uitgevoerde behandeling en versnelt de in gang gezette processen. Het werkingsgebied van remedies ligt op mentaal, emotioneel, spiritueel terrein.

Orthomoleculair

Soms ontstaan in je lichaam tekorten aan bepaalde vitamines, mineralen en oligo’s. Oligo’s zijn mineralen die in heel beperkte mate voorkomen in je lichaam. Een gezond lichaam telt 39 oligo-elementen. Als in je lichaam tekorten ontstaan, kun je vervelende klachten ervaren, je minder sterk of uit evenwicht voelen. Door tijdelijk de uitgemeten preparaten in te nemen komt jouw lichaam weer in balans.

Werken met etherische oliën

Met behulp van etherische oliën kom je sneller in de zelfgenezende modus. Dit kan zowel helpen bij lichamelijke klachten als bij emotionele thema’s.

Burn-out protocol

Dit protocol wordt ingezet ter voorkoming of ter genezing van een burn-out. Met het burn-out protocol worden diverse stappen doorlopen die ervoor zorgen dat je op verschillende niveaus weer meer in balans komt.

Pijnprotocol

Pijn is een symptoom van een ziekte. Pijn is een signaal dat er iets mis is in het lichaam of de geest. Pijn roept op om iets te veranderen in je leven. Als je lering hebt getrokken uit de pijn die de ziekte veroorzaakt, dan is de pijn niet meer nodig. Je kunt ook veranderen zonder pijn te hoeven lijden. Geef dan toe aan de oorzaak van de pijn en pas daarna het pijnprotocol toe om de pijn los te laten. Pas als je toegeeft aan de oorzaak van je pijn werkt dit protocol. Het werkt alleen als je de ‘psychische’ achtergrond van de ziekte hebt ‘begrepen’. Het is dus niet een methode om je pijn, als signaal te onderdrukken om nog verder over je grenzen heen te kunnen gaan. Dat werkt wel iets, maar slechts heel tijdelijk. De pijn zal steeds terugkeren, tot je de ware achtergrond hebt aangegrepen. 

E-protocol

Dit protocol is bedoeld om entiteiten weg te halen. Een entiteit is een overleden persoon, ook wel ziel of geest genoemd. De overledene beseft niet dat hij of zij geen aards lichaam meer heeft. Het is een dolende ziel tussen hemel en aarde. Hij of zij kan of wil niet verder gaan naar het hiernamaals en blijft daarom ronddolen.

Past Life Clearance

Trauma’s uit vorige levens worden opgelost via deze ‘bevrijdende’ manier om je los te weken van al je vorige levens.

BonBini Coaching

Disclaimer

Een Sensi therapie behandeling vervangt niet een bezoek aan een arts. Het is altijd raadzaam om bij klachten eerst je huisarts te raadplegen.

Veelgestelde vragen:

Hoelang duurt een Sensi behandeling?

Een Sensi behandeling duurt 1 tot 1,5 uur. Dit is afhankelijk van wat er tijdens de behandeling wordt uitgemeten. Sensi therapie is een kortdurende therapie. Gemiddeld zijn 2 tot 4 behandelingen nodig. Maar het kan ook zijn dat je aan 1 behandeling al genoeg hebt.

Wat kost een Sensi behandeling?

Een Sensi behandeling kost €69,- en is vrijgesteld van BTW.

Wat is een biosensor?

Een biosensor (ook wel biotensor genoemd) is een energetisch meetinstrument dat trillingen opvangt van de door jouw lichaam uitgezonden energie. Met behulp van een biosensor meet ik via jouw energieveld uit welke behandelmethodes op dat moment nodig zijn voor jou. Iedere Sensi behandeling is dus uniek en daarmee anders. De uitgemeten behandelmethodes voer ik vervolgens direct in dezelfde sessie uit.

Ben je nieuwsgierig en wil je gewoon een keer een Sensi behandeling ervaren?